De artsen in uw buurt die gebruik maken van de CELON-methode:

elder couple smiling and breathing freely

Weer vrij ademen.

De CELON-methode helpt

u van uw chronisch verstopte neus af.

Ervaringen van patiënten

"Het is weer rustig"

"Mijn vrouw kon mijn snurken niet meer verdragen, ze sliep daarom vaak in de andere kamer. De ingreep zelf was voor mij geen probleem. Met speciale medicatie was de pijn erna goed te verdragen. Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden met het resultaat, het is weer rustig 's nachts en we genieten allebei van een gezonde slaap. Hartelijk dank."

Gerhard P.*, 67 jaar

"Een nieuw levensgevoel"

"Ik had er genoeg van om steeds een verstopte neus te hebben. Zelfs tijdens het zitten was ademen door de neus nauwelijks mogelijk, slapen kon ik alleen als ik neusspray gebruikte. Na de ingreep en tot nu toe heb ik eindelijk geen klachten meer gehad. Ik beveel het iedereen aan om het half uur dat de ingreep duurt, tegen een nieuw levensgevoel in te ruilen."

Sylvia O.*, 39 jaar

"Ik kan deze methode aanbevelen"

"Ik kan deze methode aanbevelen" "Ik heb jarenlang slecht geslapen en het had een grote negatieve invloed. Ik kon gewoon niet door mijn neus inademen. Meestal heb ik door mijn mond adem gehaald, hetgeen zwaar snurken tot gevolg had. Ik ben altijd bang geweest voor een grote operatie. Over de Celon-methode, waarop mijn arts mij attendeerde, heb ik uitvoerig gelezen op internet. Het leek me een goed alternatief. Nadat de ingreep aan de neus met succes uitgevoerd was en ook het snurken verminderde, heb ik er na een jaar voor gekozen om ook het verhemelte weer 'strak' te laten maken, mijn amandelen te laten knippen en de huig te verkorten. Ik kan deze methode aan alle mensen aanbevelen die ook met dergelijke problemen te maken hebben. Ik ben er zeer mee geholpen, en kan eindelijk weer vrij ademen en rustig slapen."

Dave C.*, 38 jaar

"De operatie is voor mij probleemloos verlopen"

"Door veel verschillende allergieën die ik heb, heb ik de afgelopen jaren een 'neusprobleem' ontwikkeld. Op het einde heb ik alleen nog slechte lucht kunnen inademen en kon ik niet goed slapen. Door veelvuldig gebruik van neussprays voelde mijn neus 'kapot' aan. Na de ingreep heb ik me echt goed gevoeld. Eindelijk kan ik weer goed doorademen. De behandeling zelf was ook helemaal niet ingrijpend, ze verliep pijnloos."

Lena K.*, 31 jaar

"Ik had de Celon-methode veel eerder moeten ontdekken"

"Ik had constant een verstopte neus, en was bij lichamelijke inspanningen acuut buiten adem; ik snurkte en sliep daardoor erg slecht. Dit leidde tot een algemeen gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid, dat mijn hele leven beïnvloedde. De Celon-methode had ik al veel eerder moeten ontdekken. De ingreep was pijnloos en goed te verdragen. Ik voelde me erna weer beter en kan zelfs bij het joggen weer door mijn neus ademen."

Thomas W.*, 29 jaar

* namen zijn door de redactie gewijzigd